GRUP 1A - 0-2 oC (32 oF - 36 oF)
NEM ORANI : %90-98 RH
Enginar
Kuşkonmaz
Fasulye
Pancar
Brokoli
Bürüksel Lahanası
Lahana
Havuç
Karnabahar
Kereviz
Pazı
Sarımsak
Yeşil Soğan
Yenilebilen Otlar
Kara Lahana
Marul
Nane
Mantar
Maydanoz
Turp
Şalgam
Ispanak
|
GRUP 1B - 0-2 oC (32 oF - 36 oF)
NEM ORANI : %85-95 RH
Elma
Kayısı
Olgun Avakado
Böğürtlen
Kiraz
Hindistan Cevizi
Kuru Üzüm
Hurma
Üzüm
Kivi
Nektarin
Şeyfali
Armut
Erik
Nar
Çilek
Kuru Erik
Ahududu
Ayva
Trabzon Hurması
Cantolope
|
GRUP 2 - 7-10 oC (45 oF - 50 oF)
NEM ORANI : %85-95 RH
Fasulye
Hıyar
Patlıcan
Pırasa
Grapefruit
Kumpuat
Limon
Mandarin
Şeker Elma
Karpuz
Biber
Zeytin
Kabak
Portakal
Olmamış Avakado
Ananas
|
GRUP 3 - 13-18 oC (55 oF - 65 oF)
NEM ORANI : %85-95 RH
Acı Kavun
Kuru Soğan
Zencefil
Patates
Bal KAbağı
Kabak Sert Kabuk
Tatlı Patates
Olgun Domates ve Olgun Yeşil
Muz
Kavun
Mango
Ağaç Kavunu
|